Archive

Në një rrëfim të sinqertë për gazetën Blick, Agron (Aaron) Palushaj tregon për të kaluarën e rëndë të familjes, gjegjësisht babait të tij. Ai, Tomë Palushaj, siç rrëfen i biri, Agroni, kishte shkuar në Amerikë si 13-vjeçar. Sot, Toma është

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Fëmijës Vajzë – 11 tetor, Rrjeti i Organizatave “Zeri i te Rinjve”, me koordinimin e Observatorit dhe mbeshtetjen e UNFPA-se do të zhvillojë disa aktivitete Kalendari i mëposhtëm përmban informacion në lidhje me përshkrimin e aktiviteteve,

Artisti i njohur shqiptar Viktor Zhusti është vlerësuar në Festivalin e Filmit në Irak si Aktori më i Mirë. Festivali u mbajt në Slemani dhe në të morën pjesë 154 lma përfaqësues të 78 vende të ndryshjme të botës. Mes