Archive

https://youtu.be/m-QSvCbCQyw

Redi Jupi është ish-futbollist, trajner dhe themelues i “Fotball Republic”. Gjithë jetën e tij është marrë me futboll në nivele të ndryshme drejtimi, trajnimi, administrimi apo menaxhimi. “Fotball Republic” është një akademi futbolli e një niveli shumë të mirë thotë

A është pirja e ujit një sekret për t’u ndjerë i lumtur? Ndoshta jo, por ky studim i ri thotë se mund të jetë tregues i lumturisë së një personi. Një studim i ri i 2,000 amerikanëve që u pyetën