Archive

Shqipëria ka një nivel të lartë papunësie për forcë aktive punëtore dhe në veçanti për të rinjtë. Sipas të dhënave të Zyrës së statistikave në BE (Eurostat) për vitin 2019 rezulton se: Shkalla e papunësisë e forcës punëtore në moshën

Infermierja me origjinë shqiptare Lorisa Katra ka një shpirt human të cilin e ka demonstruar duke shpëtuar dy jetë njerëzish. Kjo ka ndodhur jo gjatë orarit të punës së saj si infermiere por ndërsa ka qenë duke udhëtuar. Ajo ka