Archive

Një grua mori ndihmë nga një burrë i pastrehë, i cili e pa atë në parking, dhe vuri re që ajo kishte nevojë për dikë pasi i ishte prishur goma. Pronari i një kafeneje aty pranë, shkrepi një foto dhe

Padyshim që teknologjia, rrjetet sociale dhe mesazhet e menjëhershme janë bërë një burim i shkëlqyeshëm për të na mbajtur të lidhur me botën, veçanërisht me të dashurit tanë, të cilët ne nuk kemi mundësinë për t’i pasur pranë kurdoherë. Sidoqoftë,

Manny Pacquiao kampioni i botës në boks Manny ka ndërtuar rreth 1000 shtëpi për njerëzit e pastrehë dhe të varfër në Filipinë. Historia e tij është e njëjtë me familjet në nevojë që ai ka ndihmuar dhe kjo ka qenë