Archive

Afërdita Bogiqi është pjesë e listës së kandidatëve për deputetë, të cilët garojnë për Parlamentin Zviceran. Afërdita është me origjinë shqiptare dhe është bërë pjesë e zgjedhjeve që do të mbahen më 20 tetor. Prej disa vitesh, ajo është e

Gështenjat janë mbretëreshat e sezonit të vjeshtës. Kaq të vogla dhe kaq të shijshme, por edhe një koncentrat i shëndetit, pasi ato janë të pasura me hekur dhe acid folik. Si t’i gatuajmë dhe si t’i konsumojmë për të rritur

Një gjysh në Brazil bën kukulla që kanë vitiligo – një sëmundje që shkakton humbjen e ngjyrës së lëkurës në njolla – për të ndihmuar fëmijët të ndihen më mirë. João Stanganelli, 64 vjeç, kohët e fundit doli në pension

Fati i një vajze të re ka ndryshuar pasi ajo u refuzua së pari nga nëna e saj, e cila e hodhi poshtë atë në momentin kur lindi, pastaj nga babai i saj biologjik, dhe më në fund nga 20