Archive

Një çift në Ohio që po blinte rroba për një funeral u takua me një njeri të mirë dhe ndau historinë prekëse në Facebook. Kevin Butcher shkoi me gruan e tij, Sherri, për të zgjedhur veshje për funeralin e babait

Dy persona në një sfidë të madhe për humbje peshe kanë vendosur të kurorëzojnë dashurinë e tyre me martesë këtë fundjavë pas takimit në palestër. Ronnie Broëer, 32 vjeç, u bë një sportist i rregullt pasi arriti peshën e tij

Gjesti i një profesoreshe në universitet në SHBA është shpërndarë masivisht në rrjete sociale. Ramata Sissoko Cissé profesoreshë ndihmëse e biologjisë në Kolegjin Gjeorgjian Gëinnett në periferinë e Atlantës, ka mbajtur në shpinë për 3 orë foshnjën e një studenti,

Një nga balerinët më të mirë shqiptarë është zgjedhur drejtor i Baletit nëTeatrin Kombëtar të Splitit në Kroaci. Bëhet fjalë për balerinin Ilir Kerni i cili tashmë është i njohur nëpër botë për punë e arrirë dhe rezultatet e gjithë

Filmi “Drita” u shfaq në “Zürich Film Festival” dje, si dhe do të shfaqet më 2 tetor, sot dhe më 6 tetor, që është dhe dita e mbylljes së festivalit. Filmi “Drita” që është një koproduksion SHBA-Kosovë do të shfaqet