Archive

Bangkoku, kryeqyteti i Tajlandës është shpallur qyteti më i vizituar në botë. Ai është vizituar nga afër 23 milionë vizitorë ndërkombëtarë vitin e kaluar. Në vitin 2019 ka zënë vendin e parë në listën e 200 qyteteve sipas renditjes së

Testet e pikave të bojës janë në të vërtetë një test psikologjik i cili njihet edhe si Testi Rorschach, i quajtur nga një psikiatër. Teste të tilla kryhen për të vlerësuar personalitetin e njerëzve sipas zgjedhjes dhe zgjedhjeve të tyre.

Ford ka një zgjidhje për të lehtësuar një nga burimet më të zakonshme të frikës dhe ankthit tek qentë, zhurmën nga fishekzjarret. Prodhuesi i automjeteve ka shpikur Noise-Cancelling Kennel, e cila aplikon teknologjinë aktive të anulimit të zhurmës. Kjo teknologji

Gjashtë vjet më parë, 7-vjeçari Gabriel Smith bëri transplantim të palcës kurrizore në Spitalin e Fëmijëve St Louis. Javën e kaluar, Gabriel takoi njeriun që i shpëtoi jetën. Ai hoqi dorë nga një udhëtim në Disney World që te takonte