Archive

Policia e Kalimit në New Jersey ka ribashkuar një burrë të pastrehë me familjen e tij pas 24 vjetësh. Jose Lopez humbi kontaktin me familjen pasi u nda nga gruaja edhe u transferua në Florida me nënën e tij. Ai

Janë publikuar pamjet me teleskop të ‘Yllit të Shqipërisë’. Profesoresha e Fizikës, Mimoza Hafizi bën me dije se këtë muaj po zhvillohet një “fushatë botërore për emërtimin e disa planeteve jashtë Sistemit Diellor dhe yjeve, rrotull të cilave ato sillen.

India do të vendosë një ndalim mbarëkombëtar për çantat dhe shishet plastike njëpërdorimshe, më 2 tetor, thanë zyrtarët, në qytete dhe fshatra që renditen midis më të ndoturve në botë. Këto përfshijnë qese plastike, gota, pjata, shishe të vogla dhe