Archive

Papa Françesku me sjelljen e tij vazhdimisht përcjell leksione të rëndësishme sjelljeje për njerëzit. Më i fundit ka qenë ai i ditës së djeshme në meshën e së dielës në Shën Pjeter të Vatikanit. Papa ka shkuar në meshë me

Pijet, ushqimi dhe çfarëdo lloj produkti që hyn në shtëpitë tona, shpesh ruhen në plastikë. Sidoqoftë, nëse i kushtojmë më shumë vëmendje kohës së blerjes, ne mund t’i bëjmë nevojat tona të konsumit në përputhje me zgjedhjen e produkteve më