Archive

Një student shqiptar në Universitetin Lund të Suedisë ka fituar konkursin ndërkombëtar të arkitekturës “Sfida e jetesës kolektive në Romë” 2019. Bëhet fjalë për studentin nga Kosova, Rron Bexheti. Për të përballuar krizën e strehimit në Romë në 2018, u

Besa Deda është një tjetër shqiptare e suksesshme në botë. Që nga viti 2008 ajo udhëheq bankën “St.George”. Karriera e saj ka ecur nëpër hapa të sigurt. Përveç kësaj, Deda është edhe sekretare e Shoqatës Australiane për Biznes dhe Ekonomi.

Mjalti është një nga produktet më të dobishme për shëndetin e njeriut, pasi ka shumë veti shëruese. Por ai është gjithashtu një faktor i rëndësishëm në prodhimtarinë vendase. Vitet e fundit ky sektor ka një trend pozitiv në rritje sipas të

Lindsay Keeling është një vajzë nga Teksasi, e cila ka vendosur të lërë Amerikën për Kosovën. Pasioni për kultura të reja dhe dëshira për të udhëtuar e për të jetuar në shtete të ndryshme e bëri atë të zgjedhë programin