Archive

Një tjetër shkencëtare shqiptare, Fatlume Sadiku, me prejardhje nga Peja e cila jeton në Zvicër e Gjermani ka marrë një post të rëndësishëm në Spitalin Universitar të Bazelit. Ajo ka pasur një përkushtim të vërtetë në shkencë prej vitesh dhe