Archive

Mjekët në Turqi kanë xhiruar një video ndërsa kërcejnë të gjithë së bashku me pacientët. Kjo video përcjell kaq shumë solidaritet dhe gëzim dhe eshte shperndare masivisht ne rrjete sociale.

Djali i Jad Issa Sader po studion stomatologji dhe është krenar për arritjet e babait të tij. Jad Issa ka sindromin Down, por jeta e tij nuk është ajo që mund të prisni. Vetëm pyesni gruan e tij, e cila

Magjia e hënës

“Ishte shumë emocionuese të shihje përbërjen molekulare të hënës. Njëmbëdhjetë për qind e hënës përbëhet nga Ilmenite, një metal që përmban oksigjen në fazë te kufizuar. Pra, nëse e trajtoni atë me hidrogjen, ju merrni ujë. Uji në hënë! Gjithçka

Liridona Gjokaj është fotografja me origjinë shqiptare e cila po korr suksese në Amerikë. Ajo ka realizuar një numër të madh të imazheve të modeleve dhe artisteve të huaj. Puna e saj nuk ka kaluar pa u vënë re, madje është vlerësuar edhe me ccmime. “International Film Festival of New York”