Archive

“Është një vend i bukur nga deti. Ka një plazh të madh prapa shtëpisë. Ka një vresht. Ka një kopsht. Gjyshja ime e projektoi vetë shtëpinë dhe e donte aq shumë. Ne kemi kaq shumë kujtime atje. E gjithë familja

Vasfije Krasniqi-Goodman aktivistja dhe e mbijetuara e dhunës seksuale në luftën e Kosovës, ka qenë e ftuar në Konferencën Globale Women Deliver në Vankuver, si folëse kryesore për të ndarë historinë e saj. Në panelin e organizuar nga Save the

Përgjova, për mirë

“Në një nga rrugët kryesore të Tiranës, kjo zonjë kishte gjetur kohën, larg lajmeve bajate të përditshme e afër humanizmit të përkohshëm tonin, të fliste me një djalë që rri gjithmonë në këtë cep trotuari, pranë Fakultetit të Inxhinierisë. Përgjova, për

Studentja e shkëlqyer dhe volejbollistja e mahnitshme në Kombëtaren Shqiptare, Cindy Marinaj do të përfaqësojë Shqipërinë në Miss Universe 2019.

Dy nëna të reja pranuan me krenari diplomat e shkollës së mesme teksa fëmijët e tyre po i shihnin. Marshay Collier, 17 vjeç, e veshi vajzën e saj 10-muajshe, Camiya, dhe e mori në ceremoninë e diplomës. Collier tha se