Archive

Përdorja heroinë për dhjetë vjet. Nuk ishte një jetë shumë e mirë, siç e prisja. Kam marrë djalin nga unë. Kam humbur punën në fabrikën Fiat. Kam kaluar gjithë kohën duke u përpjekur të gjej para dhe të qëndroj larg

Pajisni çdo klasë me kamera. Vendosni ato jo me qëllimin e vetëm për të parë të shëmtuarën, negativen, të pështirën. Vendosni dhe shihni heronjtë e përditshmërisë. Vendosni kamera nëpër shkolla. Vendosini urgjent ato! Më të mirat, më të kthjelltat. Zgjidhini

Një mësues në Kolorado është në procesin e adoptimit të nxënësit të sëmurë për të ndihmuar në shpëtimin e jetës së tij. Damien, 13 vjeç, vuan nga glomeruloskleroza fokale segmentale dhe ka nevojë për transplantim të veshkave. Arsyeja pse ende