Archive

Përveçse një ditë festive, në fakt 1 Qershori duhet të jetë edhe një ditë sensibilizimi për të ndalur dhunën dhe abuzimin me fëmijët, sidomos angazhimin e tyre në punë kur janë ende të mitur. Sot është 1 Qershori, Dita Ndërkombëtare e

Viteve të fundit gjithnjë e më shumë më vijnë shqiptarë dhe shih; krejt shqiptarët kanë sot vetura të shtrenjta dhe janë top të siguruar, thotë Avni Shala, drejtues i garazhit “AS Carrosserie Spritzwerk”. Dhe Avniu e di për çfarë flet

Në moshën 78 vjeçare, kjo balerinë vazhdon të jetë e fortë: “Nuk është kurrë tepër vonë për të bërë diçka që doni” Shumë gra kur arrijnë të 70-at e kanë të vështirë të jenë aktive gjithë kohës apo ta vazhdojnë

Në vitin 1939, Helen Dannis dëshironte të bashkohej me shokët e saj në mbrëmjen e maturës në shkollë të mesme në Ëest Ëarëick, por familja e saj po kalonte një periudhë të vështirë dhe nuk kishte para për një fustan

Edhe pirja e lehtë deri në moderim rrit presionin e gjakut dhe shanset për të patur një atak, sipas një studimi në The Lancet, duke iu kundërvënë pretendimeve të mëparshme se një ose dy pije në ditë mund të jenë