Archive

Ronald Nasson është veteran dhe komandant i veteranëve shqiptaro-amerikanë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Në këtë Ditë Përkujtimore duhet të kujtojmë dhe falënderojmë të gjithë ata që shërbyen dhe dhanë jetën e tyre për këtë vend të mrekullueshëm. Ishte

Mario Trupja është diplomuar nga Akademia Detare e SHBA në Annapolis, MD. Ens. Trupja kaloi katër vitet e fundit duke mësuar teknikat më të fundit të lidershipit dhe strategjinë e luftës detare së bashku me studentët amerikanë dhe studentë të

Esheref Haxhiu ka treguar shembullin e një qytetari me vlera teksa ka ndihmuar një çift amerikan në SHBA. Ndërsa ka qenë duke ecur me biçikletë ka ndaluar pasi një çifti të cilët kishin me vete një foshnjë, u ka rënë

Procesi i adoptimit ka disa rregulla për të dyja palët që janë të përfshirë në këtë proces, për prindërit biologjikë dhe ata adoptues. Zakonisht prindërit biologjikë dhe adoptuesit bëjnë përpjekje të përbashkëta për të qëndruar larg njëri-tjetrit, për të shmangur

Mrika dhe Arianiti babë e bijë, janë dy shqiptarët që ngjisim majën më të lartë në botë, në Everest. Mrika, 17 vjeçe, njëherazi alpinistja më e re nga të gjithë pjesëmarrësit botëror në Ekspediten Everest 2019, së bashku me babain