Archive

“Sëmundjet seksualisht të transmetueshme” ka qenë tema e rradhës e trajtuar në rubrikën “Jo tabu”, një kuiz argëtues dhe edukues mbi shëndetin seksual dhe riprodhues që prej 3 javësh i është bashkuar emisionit “Trokit” në INtv. Emisioni ka startuar me