Archive

Një adoleshent në Florida ishte i vendosur të përjetonte mbylljen e shkollës së mesme, duke marrë pjesë në ceremoninë zyrtare me si e gjithë klasa e tij. Por ai kishte nevojë për ndihmë. Evan Rasmussen ishte i shtruar në njësinë

Sot është ditëlindja e Bob Dylan dhe ai mbush 78 vjet. Ka lindur Robert Zimmerman në Minesota, dhe Dylan e ka riemëruar veten Dylan Thomas. Këngëtari dhe kompozitori i njohur prodhoi himne për të rinjtë amerikanë në vitet 1960 që

“Jo tabu” kuizi argëtues dhe edukues mbi shëndetin seksual dhe riprodhues që prej dy javësh i është bashkuar emisionit “Trokit” në INtv, këtë herë ka trajtuar tematikën e martesave në moshë të hershme. Emisioni ka startuar me sfidën e dy

Çmimi prestigjioz “Spotlight Award”, i dhënë nga “Scottish Women in Business” shtetases nga Kosova, Remzije Zeka Sherifit, është një lajm i mirëpritur për komunitetin shqiptar në Britani, shpesh i paragjykuar dhe anatemuar në medien britanike. Remzije Zeka Sherifi, e cila

Rana Boloorchi është 23 vjeçarja nga Irani e cila një vit më parë erdhi të jetojë në Shqipëri. Përpara se të merrte këtë vendim ishte e frikësuar për shkak se në vendin e saj Shqipëria kishte një imazh të keq.