Archive

Butani është një shtet që cilësohej si misterioz pasi për të nuk flitet kurrë. Ai ndodhet midis Indisë dhe Kinës në Azinë Jugore dhe deri në vitin 1974 ishte i pazbuluar. Kjo për shkak izolimit të tij që ka ardhur

Problemi me ujin e pijshëm duket se është fenomen botëror. Mungesa e burimeve ujore në Afrikë vitet e fundit ka tërhequr vëmendjen e opinionit ndërkombëtar. Rritja e kërkesës për ujë për shkak të rritjes së shpejtë të popullsisë shton rreziqet

Një traditë e nisur që në vitin 1913, ekspozita më e famshme e luleve në botë vazhdon të mbetet shumë tërheqëse dhe magjepsëse. “Chelsea Flower Show”, ekspozita më prestigjioze dhe më e famshme e luleve në botë, ka tërhequr mijëra

Kur një djalë i vogël u zgjua nga kirurgjia, e gjitha çfarë donte ishte të strukej, në një pozicion ku ndihej rehat. Këtë dëshironte edhe kur një infermiere i erdhi në ndihmë. Slade Thompson, 5 vjeç, nga Clinton County, Pennsylvania,

Të sëmurët nga kanceri po shtohen frikshëm si dhe mosha e të prekurve nga ky përbindësh është ulur.  Në vitin 2018, numri i vdekjeve të regjistruara në Shqipëri është 21.804, duke shënuar 428 vdekje më pak se në vitin paraardhës