Archive

Një grua në Minesotë ka ndihmuar në shpëtimin e jetës së zjarrfikësit që e ndihmoi të shpëtojë vajzën e saj dy vjet më parë. Në gusht të vitit 2016, vajza e Beça Bundy u konfiskua në shtëpi. Zjarrfikësi vullnetar Bill

Atomisti Leart Ajvazaj do të studiojë matematikë në një prej universiteteve më të mira në botë. Ai është pranuar në Yale University në SHBA, thuhet në një njoftim të publikuar nga Instituti Atomi në Kosovë. Sigurisht që falë potencialit të

Asja Koromani ka lindur në qytetin e Vlorës. Aktualisht është studente Fizioterapie në Universitetin e Mjekësisë në Tiranë. Ajo thotë se ekziston një dashuri pa kushte midis vetes topit dhe fushës. Futbolli pasioni i saj i fëmijërisë është rritur bashkë

Pas realizimit të një studimi, shkencëtarët dolën në rezultatin se njerëzit janë të mbushur me lumturi në rreth moshës 23 dhe 69 vjeç. Këto janë dy pikat kulmore të moshës së lumturisë për njerëzit. Kur jeni 23 vjeç keni shumë