Archive

Eprorët tuaj në punë përdorin shumë strategji të ndryshme komunikimi, por qëllimi pas shumë taktikave është i njëjtë: të prioritizoni kompaninë, ndoshta mbi çfarëdolloj interesi tjetër. Ju mund t’i merrni këto mesazhe nga shefi, i cili po përpiqet t’ju tërheqë

Postimet e grave në rrjete sociale shpesh përcjellin momente të bukura dhe gazmore nga jeta e përditshme. Çdo javë, Gratë e HuffPost është rubrika që përcjell postimet më pikante. ‘Fituesi i Game of Thrones do të fitojë një kontratë modelimi

“PET FAIR ALBANIA – Panairin e Kafshëve Shtëpiake”, zhvilloi edicionin e 3-të në Tiranë. Me anë të këtij aktiviteti Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit, bashkia Tiranë dhe Green Line Albania synuan rritjen e ndërgjegjësimit dhe edukimit të komunitetit, veçanërisht fëmijëve,

Një roman kriminalistik i shkruar nga një 14 vjeçare, është një rast jo shumë i zakontë. Së fundmi për këtë është përfolur një 14 vjeçare shqiptare dhe ajo është Gerta Miftari. Adoleshentja ka ambicie dhe hobi ndryshe nga bashkëmoshatarët. Shkruan,

3 gra me ngjyrë mbajnë për herë të parë tre çmime të bukurisë në Shtetet e Bashkuara. Kjo është hera e parë, që gratë e zeza mbajnë tre tituj bukurie. Ka qenë një rrugë e gjatë për të thyer barrierat

Hapja e ceremonisë për klasën 2019 në Morehouse College’s ishte më shumë se vetëm një fjalim frymëzues.  Një miliarder i famshëm ka paguar miliona dollarë për t’u arsimuar qindra studentë. Ai quhet Robert F. Smith dhe ka  marrë përsipër të

Kur një individ nuk tregon vëmendje, kjo gjendje konsiderohet si çrregullim i vëmendjes dhe shfaqet përmes: hiperaktivitetit, impulsivitetit. Çrregullimi i vëmendjes me hiperaktivitet bashkëshoqërohet me një prej çrregullimeve të të nxënit. Vëmendja funksionon si një filtër që vendos se ç’mund

Sukseset e të rinjve shqiptarë në Shtete e Bashkuara të Amerikës nuk kanë të ndalur. Ata tashmë veçohen për shumë të arritura, sidomos në arsim, shkencë e kulturë, duke u nderuar edhe me shumë çmime prestigjioze, si studentët më të

Gjon Muharremaj është i riu shqiptar në mesin e 12 talenteve që kaluan në etapën e ardhshme të “The Voice’ në Francë të shtunën. Djaloshi i talentuar ka lindur në Zvicër. Babain e ka nga Kosova kurse nënën nga Tirana. Gara për të kaluar në 12-en më të mirë ka qenë tejet e fortë por ai ja