Archive

Më shumë se 30 vjet më parë, një adoleshent i quajtur Jadav “Molai” Payeng filloi mbjelljen e farave përgjatë një brezi joprodhues pranë vendlindjes së tij në rajonin Assam të Indisë. Ishte 1979 dhe përmbytjet kishin larë një numër të

Një grup aktivistëvsh të rinj në Kolorado kanë kompaninë më të madhe të energjisë. Era e Re Kolorado, një organizatë e aktivistëve të rinj, po shkon kokë më kokë me një korporatë të madhe korruptive dhe bën përpjekje të jashtëzakonshme

Elon Musk është miliarderi me orar të paarritshëm. Ai ka krijuar Hyperloop, drejton kompaninë elektrike të makinave Tesla, kompaninë hapësinore Space X si dhe sipërmarrjen e tuneleve The Boring Company. Prandaj të gjithë ju që ankoheni se jeni mjaft të

Ankthi po prek njerëzit në masë në ditët e sotme. Është pjesë e jetës tonë dhe funksioni i tij mund të krahasohet me atë të tensionit të gjakut, prandaj ne na duhet një nivel i caktuar i tij që të

“Maleta” është avokatura e parë e një shqiptari në Bernë, e themeluar nga avokati Armend Maleta. Ai dhe vëllai i tij, Ariani, po ashtu avokat, përfaqësojnë një rrëfim suksesi për shqiptarët e Zvicrës Kanë ardhur në Zvicër si fëmijë, njëri