Archive

10 rregulla për një jetë të lumtur. Ajo çfarë të tjerët mendojnë për ty nuk është puna juaj. Mos e torturo veten për të kaluarën, je duke mësuar. Nëse jeni të pakënaqur me të kaluarën, kjo do të thotë se

Një fotografi e një oficeri policie që përqafon një burrë i cili kishte humbur, po bëhet virale. Departamenti i Policisë gjen një rezident që kishte humbur dhe ndau një foto të tyre në faqen e Facebook. Zyrtari Justin Thompson e

Këtë javë guvernatori i Uashingtonit Jay Inslee nënshkroi një projekt-ligj që do të ndalojë shitjen e vezëve të pulave në kafaz. Deri në vitin 2023, do të ishte e paligjshme shitja e vezëve në Uashington nëse pulat rriten në kafaze.