Archive

Një shënim frymëzues që gjendet brenda një libri të rastit në Misuri ka frymëzuar mijëra njerëz. Ashley tha se ndërsa po bënte pazar një libër vetë-ndihmues ka kapur syrin e saj. 27-vjeçarja bleu librin “Girl, Stop Apologizing” dhe filloi ta

Çfarë çmimi do të paguani për një vit gjumë të përsosur? E pra, një në katër persona do të thyejnë gërshërët dhe do të rruajnë kokën, sipas një sondazhi të ri. Një e katërta e njerëzve thonë se do të