Archive

“Nuk ka rëndësi sesa i zënë është një person, nëse vërtetë i intereson, do ta gjejë kohën për të ndjenjur me ty”.

Edicioni i gjashtë i ”Dea Open Air” 2019 vijon në Tiranë. Edicioni i gjashtë zhvillohet në sallën Black Box të Universitetit të Arteve në Tiranë Pas filmit hapës “Tri ditë në Kiberon”, kushtuar biografisë së aktores së famshme Romi Shnajder, konkurrimi

Zgjedhjet administrative italiane do të mbahen më 26 maj, në të njëjtën kohë me zgjedhjet evropiane. Në garë në këto zgjedhje është dhe një kandidate me origjinë shqiptare, Xheimina Dervishi. Xheimina Dervishi edhe pse është vetëm 19 vjeçe është kandidate për Këshillin Bashkiak në zonën e Lombardisë në Itali. Ajo rezulton të jetë kandidatja më

Një djalë i vogël në Florida ka bërë një mik të ri nga policia pasi thirri 911 sepse ndihej i vetmuar. Departamenti i Policisë Tallahassee ka postuar për takimin në Facebook. “Ja zyrtari Joe Bardhë dhe shoku i tij i