Archive

Kur Elisabeth Milich ndau një foto të pagës së saj të vogël në Facebook vitin e kaluar, kurrë nuk e mendoi se një postim i thjeshtë do të ndryshonte jetën e saj dhe të mësuesve të tjerë. Vitin e kaluar,

Dy djem në Teksas të cilët kanë qenë miq për vite me rradhë së fundmi kanë zbuluar se janë vëllezër biologjikë, pasi kanë marrë analizat e ADN-së. Duke u rritur, Walt Gordy, 37 vjeç, gjithmonë donte të kishte një vëlla.

Dëshira e madhe për sportin e xhudos e ka frymëzuar Xhudisten 16 vjeçare Erza Muminoviq të merret me këtë sport, ku së fundmi ka korrur suksesin e rradhës. Erza ka ka fituar medalje të artë në garën “European Cup Cluj

Mësimi shqip në Gjermani i ka fillimet në vitet `70, periudhë në të cilën erdhën emigrantët të parë nga ish-Jugosllavia. Mësohet se shkolla e parë është hapur në „Paul Gerhardt-Schule” në Euskirchen. Së fundmi është bërë e ditur, përmes një