Archive

Ky postim është shkruar nga Grace Jolliffe dhe fillimisht u shfaq në një organizatë ndërkombëtare. Një version i redaktuar publikohet si më poshtë si pjesë e një marrëveshjeje për ndarjen e përmbajtjes. Shyta, një sëmundje virale ngjitëse, vazhdon të përhapet

9 vjeçari Dana Goodman i cili shpëtoi gjyshërit nga zjarri është nderuar në qytetin e tij për gjestin fisnik dhe të guximin që tregoi duke rrezikuar edhe jetën e tij për të shpëtuar njerëzit e zemrës. Ai po merr lavdërime

Një burrë në Barre, i cili tashmë ka fituar një herë llotarinë, e fitoi atë përsëri. James Peddle fitoi 10 milionë dollarë në maj 2014. Kohët e fundit, ai fitoi 1 milion dollarë me një biletë tjetër. I moshuari e

Gjatë gjithë jetës sonë të përditshme, me siguri nuk i kushtojmë shumë vëmendje tingujve përreth nesh, qarkullimit te motorrit të makinave, zhurmës së goditjeve të tastierës nga kolegët tanë, e të tjerë. Por ajo që shpjegohet në Living With Nature,