Archive

Në përmbyllje të projektit “Pyet qytetarin” u organizua një konferencë me administratorët e njësive administrative të Tiranës, ku i pranishëm ishte dhe drejtori i Bashkëpronësisë në Bashkinë e Tiranës, Erind Bejko, i cili foli mbi strategjinë që përdor bashkia për