Archive

Nënë e bijë drejtojnë një avion. Kjo ngjarje e rrallë ka ndodhur në Los Anxhelos. Wendy Rexon dhe vajza e saj, Kelly, kanë marrë jo pak vëmendje pasi u publikua një foto e tyre ndërsa drejtonin bashkë një avion. Ka

Të rinjtë mund të jenë në rrezik të shtuar për të marrë infeksionin HIV në varësi të një numri faktorësh. Disa prej tyre mund të ngurrojnë dhe të mëdyshen për të shfrytëzuar shërbimet dhe pikat e kujdesit shëndetësor, veçanërisht kur

Nëse e përditshmja juaj brenda perimetrit të kryeqytetit duket e bukur, një pjesë e madhe e familjeve shqiptare jetojnë në kushtet e mbijetesës. Pamundësia për të punuar dhe të ardhurat e ulëta nuk mjaftojnë për të plotësuar as nevojat bazë. Mënyra