Archive

“Ka vetëm një gjë që e bën një ëndërr të pamundur për t’u arritur: frika e dështimit”. – Paulo Coelho

Një 104 vjeçare, plotëson listën e dëshirave. Duke qenë se kurrë nuk e ka thyer ligjin, një nga dëshirat e saj ishte të arrestohet. Anne Brokenbrow, e cila është banore në Stokeleigh Care Home në Bristol, u arrestua nga dy oficerë,te

Dy nxënëse të shkollave të mesme po mbushin muret e tualeteve të shkollës me qindra mesazhe pozitive, për t’u treguar shokëve/shoqeve të klasës se janë të rrethuar me dashuri. Gabby Fogg e filloi lëvizjen me mesazhin: “Ti je i bukur.

Aida është 20 vjeç dhe jeton në qytetin e Elbasanit. Filloi universitetin për Gazetari por e la në gjysmë për shkak se familja nuk i përballonte dot shpenzimet. Dëshira e saj më e madhe është të bëhet mësuese letërsie, një