Archive

Zemra trime!

Ndërsa treni ishte gati të nisej, udhëtarët zunë ngadalë në vendet e tyre. Rezervova shtratin e poshtëm, në mënyrë që të mund të shijoja bukurinë jashtë ndërsa treni lëvizte. Nuk e di pse gjithmonë kam preferuar të zë vendin e

Pamundësia ekonomike ka detyruar shumë prindër të dërgojnë fëmijët e tyre në qendra rezidenciale të përkujdesit të fëmijëve, me shpresën për ti rimarrë pasi të ketë gjetur një punë, ose pasi të kenë larguar problemet me të cilat janë ndeshur,

“Under”, është një restorant që ndodhet nën ujrat e bregut jugor të Norvegjisë. Ai është hapur së fundmi dhe e veçanta e tij është se mund të hash në mesin e peshqëve. Kostoja për një person shkon 380 Euro. Kur