Archive

Udhëheqësit e komunitetit në West End kanë ndërmarrë një qasje ndryshe për të ndihmuar fëmijët të mësojnë shkrim-lexim në West End. Ky dyqan po shkon përtej prerjes së flokëve. Berberhane të tilla janë shumë më tepër se një vend ku

Tanitoluwa Adewumi, një djalë 8 vjeçar nha Nigeria, fitoi kampionatin e shahut në shtetin e Nju Jorkut. Familja e tij u largua nga Nigeria në vitin 2017 për shkak të frikës ndaj sulmeve të të krishterëve. Tani ata jetojnë në

Fuqia e buzëqeshjes

Kurrë mos e nënvlerësoni fuqinë dhe ndikimin e një gjesti të thjeshtë të fytyrës: buzëqeshjen tuaj. Ajo kuptohet universalisht edhe nga foshnjat, lëvizja e ngritjes së buzëve mund të krijojë ndjenja të lumtura madje edhe kur nuk ndiheni i lumtur.

Finlanda ka shumë për të festuar. Jo vetëm që ka një kryeqytet që shpërthen me kreativitet gastronomik por gjithashtu është vendi më i lumtur në botë për të dytin vit radhazi, sipas raportit të fundit të lumturisë botërore të publikuar