Archive

“E vetmja gjë më e keqe sesa të fillosh diçka dhe të dështosh … është të mos e fillosh”. – Seth Godin

Ajo që duhet të kishte qenë një ditë e mrekullueshme u bë një nga ditët më të këqija të jetës sime. Kur erdha në Gjykatën e Qarkut Tulsa për të përfunduar divorcin, më është mohuar hyrja vetëm sepse jam një

Disa projektet frymëzuese në oborr nga DIYiyers Like You, të cilat mund ti bëjë realitet gjithsecili prej jush. Kopshti i ngritur për perime; Jan Ryan e bëri jetën e saj si kopshtare dhjetë herë më mirë duke ndërtuar një tryezë

Një çift bashkëshortësh Ron 77 vjeç, dhe Sharleen Gillies 58 vjeç po shkonin nga Edinburg në Kembrixh për t’i dhënë lamtumirën përfundimtare nënës para se të vdiste, por ata pësuan një aksident në trafik. Dean Moore, i cili nuk e

Humbja e mikut të dashur, që ndryshe quhet arushi “Teddy Bear” mund të jetë një emergjencë për shumicën e fëmijëve. E tillë ka qenë edhe për këtë djalë 12-vjeçar me Autizëm. Ryan Paul ishte aq i mërzitur që arushi i