Archive

Një çift bashkëshortësh kanë adoptuar 36 vajza në Ugandë për t’i mbrojtur nga industria e skllavërisë seksuale. Matthew Boyd dhe gruaja e tij Ashley kanë krijuar një organizatë jofitimprurëse, Kingdom Home, e cila siguron një vend të sigurt për të

#TrashTag është sfida më e mirë që media sociale ka krijuar ndonjëherë. Byron Román krijoi një trend të ri duke u bërë thirrje adoleshentëve të mërzitur me një postim në Facebook. “Këtu është një sfidë e re për të gjithë