Archive

“Dhe kështu lindi gjithçka nga dëshira për të bërë edhe unë diçka të bukur”, kështu fillon të tregojë për pozitivi.org Regina Murati 18 vjeçarja nga Vora e cila ka humbur krahun nga një fatkeqësi, si rilindi shpresën për t’ju rikthyer