Archive

2 motrat binjake të ngjitura janë ndarë me sukses, por shpirtërisht nuk mund të ndahen kurrë nga njëra-tjetra. Pas një operacioni që i ka mbajtur familjarët në ankth, dy motra binjake me trup të ngjitur kanë arritur të ndahen pa

Në 2020 pritet të publikohet një film biografik për Nënë Terezën, i cili do të realizohet nga regjisorja indiane Seema Upadhyay. Nënë Tereza, emri i së cilës ishte Anjezë Gonxhe Bojaxhiu, lindi në Shkup më 26 gusht 1910 dhe vdiq

14 Marsi sjell gjithë gjallërinë, gëzimin dhe optimizmin e pranverës në qytetin tonë. Në kryeqytet dhe jo vetëm, Dita e Verës tashmë është kthyer në një traditë festive. Në këtë ditë çdo vit mbizotëron gjallëria, argëtime të llojeve të ndryshme,