Archive

“Ai që lexon shumë dhe udhëton shumë, shikon shumë dhe di shumë”, Miguel de Cervantes Saavedra.

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës shqiptarët e suksesshëm kanë hapur restorantet e tyre në të cilat trashëgojnë kulturën e vendit prej nga vijnë. Një prej tyre është edhe Ramiz Kukaj i cili ka hapur një restorant në Bronx që

“Bëni atë që dashuroni dhe më pas mos harroni ta dashuroni atë që bëni”, kjo është motoja që ka ndjekur në jetë kërcimtari latin River Durra. Ai është 23 vjeç dhe ka pëfunduar studimet për Inxhinieri Fizike. Pasionin për kërcimin

Miliona njerëz të verbër mund të rikthejnë shikimin duke përdorur qeliza të marra nga sytë e dhuruesëve jo të gjallë, sipas hulumtimeve të reja nga Skocia. Falë transplantimit të indeve indirekte, tetë pacientë me një gjendje të shkatërruar të shikimit