Archive

“E ardhmja i përket atyre që besojnë në bukurinë e ëndrrave të tyre”. – Eleanor Roosevelt

Portali i njohur njujorkez ”kxan36news” ka përmendur për lexuesit gjashtë arsye përse duhet të vizitojnë patjetër Shqipërinë. Tirana plot ngjyra, plazhet përrallore të Rivierës, Butrinti magjik, Gjirokastra e gurtë dhe Berati qyteti i një mbi një dritareve janë disa nga

Një nga profesorët e mi në shkollën mjekësore na tha në shumë raste se “përsëritja është çelësi i suksesit”. Ajo që donte të thoshte është se duke studiuar konceptet kryesore me fokus dhe përsëritje, do të ishim të suksesshëm të

Kjo është Fidane Duka. 60 vjeçarja nga fshati Komsi i Matit di t’i japë makinës mjaft mirë edhe në terrene të vështira. Tashmë e ka thyer në një mjet që e përdor për të kryer punët e përditshme. Ajo jeton

Shumë njerëz kanë vështirësi në gjetjen e motivimit për të shkuar në një palestër, madje edhe më e  vështirë  është për njerëzit me autizëm. Kjo është arsyeja pse Mark Fleming hapi ‘Puzzle Piece Fitness’: një palestër në Florida që u