Archive

Magjia e miqësisë së vërtetë. Bujaria dhe mirëdashësia e një nxënësi të shkollës së mesme ndaj një shoku klase po ngroh zemrat e të gjithëve. Tanner Wilson në Shkollën e Mesme Hills Caddo në qytetin rural të Norman, Arkansas, bleu një

Bujaria dhe mirëdashësia e një nxënësi të shkollës së mesme ndaj një shoku klase po ngroh zemrat e të gjithëve. Tanner Wilson në Shkollën e Mesme Hills Caddo në qytetin rural të Norman, Arkansas, bleu një karrige me rrota elektrike

Fëmijët mund të thonë gjërat më të dashura, por prindërit shprehen rreth tyre në mënyrat më të këqija. Çdo javë, Huff Post publikon postimet më gallatë nga nënat dhe baballarët për të përhapur gëzim. Më poshtë janë disa prej tyre.

Para se të fillojë dita e punës, një numër vendimesh mund ta pengojnë suksesin tuaj në punë. Disa mund të vijnë si pasojë e një menaxheri me objektiva dhe pritshmëri të paarsyeshme dhe që janë jashtë kontrollit tuaj. Por të

Vendi i parë në botë për respektimin e të drejtave të grave është renditur Zvicra. Në raportin e Organizatës Zhvillim dhe Bashkëpunim Ekonomik (OECD) thuhet se Zvicra është renditur e para për një arsye të rëndësishme, pasi promovon barazinë brenda