Archive

Kush prej nesh nuk i ka thirrur mendjes për të kursyer para mjaftueshëm? Përveç stresit psikologjik dhe emocional të mungesës së një rrjeti të mjaftueshëm të sigurisë financiare, hulumtimet e reja nga Rezerva Federale zbulojnë se rreth 40 përqind e

Një turist europian është magjepsur nga bukuritë e rralla të parkut të Lurës, por njëkohësisht i keqardhur sepse aty ka parë mbeturina kudo. Turisti i bën jehonë këtij parku ndërsa e cilëson si një ndër më të frekuentuarit. Por situatën

‘Jeni më të mençur sot, nëse keni njohur gabimet e djeshme’.

Në kohë rekord, rreth 4,855 njerëz qëndronin në rresht në shi për orë të tëra për të parë nëse janë të përshtatshëm për të dhuruar qeliza staminale për një djalë të vogël që po lufton me kancerin. Oscar Saxelby-Lee, 5,