Archive

Një veteran i Luftës së Dytë Botërore mbushi 100 vjeç dhe për ditëlindje dëshironte vetëm një gjë: 100 karta ditëlindjeje. Dëshira e tij u bë realitet, madje mori më shumë nga çfarë kërkoi. Shtëpia e të moshuarve ku jeton Joe

Shkenca e ka provuar, gratë jetojnë më gjatë se meshkujt. Kjo është e vërtetë për shumë vende në botë. Sipas disa të dhënave të publikuara së fundmi nga INSTAT thuhet se edhe në Shqipëri gratë jetojnë më gjatë se burrat.

Gjashtëvjeçarja Morgan veshi fustanin e Belles për një vallëzim të veçantë me Bishën. Por ajo nuk e priste se prapa maskës të ishte: Babai. Brandon Richards shpenzon shumë kohë larg familjes së tij për shkak të karrierës si marinës. Prandaj

Kur flitet për dhunën ndaj grave dhe vajzave, gjithkujt i shkon mendja te ajo fizike. Por një nga format më të përhapura në ditët e sotme është dhuna seksuale si dhe ngacmimet seksuale. Sipas një raporti “Vrojtimi Kombëtar për Dhunën

“Filloni aty ku jeni. Përdorni atë që keni. Bëni atë që mundeni”. – Arthur Ashe

Aftësia që një burrë ka fituar në burg është duke ndriçuar jetën e pacientëve me kancer. Me duar të dashura dhe me grep e fije të hollë, një zejtar e bën botën pak më të ngrohtë duke thurur kapuçë me

Dhoma e ngrënies e Amy Jandrisevits është shndërruar në sallën e saj të punës, ku krijon kukulla me dorë që nuk janë thjesht për të luajtur. Ata janë partnerë për fëmijët që shpesh nuk e shohin veten të përfaqësuar në