Archive

Tomislav Perushiq me origjinë serbe rrëfen dashurinë për shqipen dhe shqiptarët në një intervistë për Abc news. Studenti ekselent i katedrës se albanologjisë në Beograd, edhe pse është i kërkuar nga disa katedra ballkanike dhe evropiane ka përzgjedhur Shqipërinë  për

Yoga ka qenë një burim relaksimi, stërvitje dhe disipline për mijëra vjet, ndërsa tani po përdoret si edhe si burim argëtimi. Sipas një sondazhi të ri me  2,000 persona, 87% e atyre që kanë provuar yoga janë në një gjendje

Nëse do të ëndërrosh, duhet të zgjohesh- Paulo Coelho

Profesori i një kolegji është duke u lavdëruar se ka mbajtur gjatë ligjërimit në klasë fëmijën e një studenti që është baba, për ta ndihmuar. Nathan Alexander, një profesor i matematikës në Morehouse College në Atlanta, GA, u fotografua duke

Ava Max është këngëtarja me origjinë shqiptare, mjaft e njohur në Britaninë e Madhe dhe jo  vetëm, sidomos pas publikimit të këngës më të fundit “Sweet but psycho”. E ftuar në televizionin italian “Rai Uno” Ava ka pranuar përpara gjithë

Imagjinoni një botë ku çdo ditë fillon me një përqafim, sa e bukur do të ishte. 4-vjeçarët po e bëjnë diçka të tillë, e fillojnë ditën e tyre me dashamirësi.

Komuna e Tuzit në Mal të Zi udhëhiqet zyrtarisht nga një shqiptar. Fituesi është Nikë Gjeloshaj, kandidat i përbashkët i koalicionit të tre partive shqiptare: Alternativa Shqiptare, Lidhja Demokratike Shqiptare dhe Unioni Demokratik Shqiptar të cilët u bashkuan nën siglën

12 destinacione që duhet të vizitoni në 2019; 12. Wellington, New Zealand 11. Bogotá, Colombia 10. Marrakech, Morocco 9. Budapest, Hungary 8. Istanbul, Turkey 7. Tokyo, Japan 6. Lima, Peru 5. Cape Town, South Africa 4. Ho Chi Minh City,