Archive

Një grup adoleshentësh janë duke u lavdëruar për përpjekjet e tyre për të ndihmuar në shpëtimin e një djali 8-vjeçar i cili ishte i varur nga një ashensor skishë në Grouse Mountain në Vancouver. Video që ka kapur momentet e

Bota sot është një vend më i gjelbërt se 20 vjet më parë, dhe Kina e India mund të marrin shumicën e atributeve. Një studim i ri nga NASA tregon se dy vendet me popullsinë më të madhe në botë

Një artist në Nigeri postoi një foto të një pikture që i kishte bërë Kevin Hart dhe kërkoi retweets në mënyrë që komediani i tij i preferuar të mund ta shihte. Vizatimi është kaq tërheqës.Vetëm dy ditë më vonë, Eli

100,000 tulipanë janë ofruar falas për njerëzit. Nëse jetoni në zonën e San Franciskos dhe i dashuroni lulet, atëherë bashkojuni festës së sotme. Në nder të ditës së tulipanëve në Amerikë, mbi 100,000 lule do të jenë në dispozicion të

6 arsye pse shkrimi nxit rimëkëmbjen e çrregullimit ushqimor “Të shkruarit të ofron një rrugë të fuqishme për të kuptuar që mendon, ndjen, e di, kupton, kujton”, ka thënë Gillie Bolton. Ndërsa Java e Ndërgjegjësimit të Çrregullimeve Kombëtare të Ushqimit