Archive

Jam i habitur nga fuqia e disa pyetjeve për t’i ndihmuar njerëzit të përballen me çështje të vështira. Dhe çfarë mund të jetë më e fortë sesa të mendosh për fundin e jetës tënde (edhe nëse nuk e di kur

Greta Thunberg është vajza nga Suedia e cila inspiroi dhe sensibilizoi nxënësit në Europë në mbrojtje të ndryshimeve klimatike. Me nismën “Fridays for Future” 16 vjeçarja ka nxitur protestesta, me synim kryesor vënien në lëvizje të politikanëve për mbrojtjen e

8 arsye pse duhet të shpenzoni më shumë kohë vetëm.

Ka kaq shumë vendime që një çift duhet të marrë kur janë duke u martuar. Një nga më të mëdhatë është nëse nusja do të marrë mbiemrin e dhëndrit, apo do të zgjedhë të mbajë të vajzërisë ose t’i përdorë

“I dashuroj tingujt e erës nëpër pemë. I lë pas dhe mbyll sytë, dhe unë u qetësova nga tingujt e një milion gjetheve të vogla që kërcenin në një mëngjes veror. »- Patrick Carman

‘Kur dikush nuk të vlerëson, nuk përpiqesh ti ndryshosh mendim… thjesht ik…’