Archive

Një kongresmen dhe gruaja e tij kanë ribashkuar 2 vajza binjake dyvjeçare që jetonin në shtëpi të ndara. Ata kanë vendosur t’i adoptojnë të dyja në familjen e tyre. Kongresmeni i Oklahomës Markwayne Mullin është shprehur se në fillim ishte

“Mos i harro ëndërrat e tua dhe lufto për to. Ti duhet ta dish se çfarë dëshiron nga jeta. Vetëm një e bënë të pamundur realizimin e ëndërrave të tua: frika nga dështimi.” – Paulo Coelho