Archive

Një dispeçere e 911 në Lafayette, Indiana, ka fituar nderime në punë, pasi ndihmoi një telefonues të vogël në moshë i cili i kërkonte ta ndihmojë me detyrat e shtëpisë. Antonia Bundy, e cila punon për Departamentin e Policisë Lafayette,

Një oficer i policisë në Karolinë të Jugut bëri një mik të ri javën e kaluar, kur një djalë i vogël e falënderoi për shërbimin që ofron. Terence Brister, oficeri i Departamentit të Policisë Greenville, shkroi në Facebook se djali

“Si ta ndryshojmë botën? Duke shprehur një akt të rastësishëm të mirësisë në kohë”, Morgan Freeman.

Një student në Universitetin Shtetëror të Teksasit që punon me një ekuipazh në lumin San Marcos, kapi këtë video të një breshke shumë të vjetër. Video e breshkës së lashtë

Rrugës për t’u martuar, një çift i ri katolik u përfshinë në një aksident fatal. Çifti e gjeti veten të ulur jashtë Pearly Gates duke pritur që Shën Pjetri t’i dërgojë në parajsë. Ndërsa pritën ata filluan të pyesin; A

Kur isha në shkollë të mesme mbaj mend që kalova një ditë të keqe. (Kur kthehem pas në kohë te kjo ditë, tashmë si një i rritur, mendoj se vuaja nga depresioni dhe ndoshta kjo ka qenë arsyeja e asaj