Archive

“Nje jetë e mirë është ajo që inspirohet nga dashuria dhe udhëzohet nga dija.” – Bertrand Russell

Kelly Nixon Mayr nga Kolorado ka lindur pesë fëmijë, ka adoptuar një adoleshent problematik dhe ka ushqyer disa fëmijë të mitur. Të martën, ajo dhe burri i saj, përmes blogut të tyre të familjes, njoftuan se kishin përfunduar adoptimin e

Kate Hudson si çdo nënë e re po përpiqet të gjejë kohë për veten ndërsa kujdeset për vajzën, Rani Rose dhe pjesën tjetër të familjes. Plus, faktit që ajo është një aktore e zënë dhe ambasadore e re e organizatës

Kjo vajzë 11-vjeçare është duke fituar mijëra zemra me misionin e saj magjik për të plotësuar dëshirat e të moshuarve në një azil. Ruby Kate Chitsey u frymëzua të ndihmojë banorët e moshuar që pas verës së kaluar ku ndihmoi