Archive

Infinit Plus ka nisur zbatimin e projektit më të ri të pozitivi.org, me gazetarët e rinj për të zhvilluar dhe promovuar gazetarinë konstruktive. Takimi i parë informues u realizua ditën e hënë më 26 nëntor, me studentët e vitit të

Ditën e premte më 18 janar u realizua takimi i rradhës me studentë të gazetarisë dhe komunikimit në ambientet e televizionit INTv Albania, në kuadër të projektit të pozitivi.org për zhvillimin e gazetarisë konstruktive. Të rinjtë që ishin në këtë

“Mirësjellja është një zgjedhje. Lumturia është një zgjedhje. Optimizmi është një zgjedhje. Mirësia është një zgjedhje. Falja është një zgjedhje. Respekti është një zgjedhje. Çfarëdo gjë që zgjedh, të përcakton ty, kështu që zgjidh me mençuri”. – Roy T. Bennett.

Falë një donacioni bujar nga këngëtari dhe kompozitori Paul Simon, dhjetëra të nxënës me aftësi të veçanta do të zhvillojnë aftësitë e tyre në kuzhinë. Gjatë turneut të lamtumirës Simon, bëri donacione për programet lokale në çdo qytet që vizitoi,

Paraardhësit i pikturonin muret e shpellës me fotografi të kërcimtarëve. Edhe foshnjat instinktivisht hidhen kur dëgjojnë muzikë. Vallëzimi të bën të ndihesh mirë dhe nuk ka kulturë në tokë që nuk posedon një thirrje për të kërcyer. Një akt i