Archive

Një djalë 10-vjeçar në SHBA është duke u lavdëruar për aktin e mirësisë, dhurimin e flokëve për fëmijët me kancer. Thomas Moore, nga Maryland, vuri re se nëna e tij po shikonte një video për një vajzë pesëvjeçare që kishte

Sipas një studimi të mendosh për personin e zemrës është aq efektiva në uljen e stresit sikur ta kesh pranë. Herën tjetër që do përballeni me një situatë stresuese, mund ta mbani nën kontroll presionin e gjakut dhe nivelin e