Archive

Shumica e njerëzve ndihen të bekuar për gjendjen e mirë fizike që kanë, por jo të gjithë janë me aq fat. Ka njerëz që kanë zotëruar dhe ushtrojnë sporte të ndryshme pavarësisht se janë sfiduar fizikisht. Këta individë kanë luftuar

“Qaja sepse nuk kisha këpucë, deri sa pashë dikë që nuk kishte këmbë”.

Zëvendës ministrja e Mirëqenies Sociale dhe Shëndetësisë Bardhylka Kospiri gjatë një interviste në emisionin “Kafe In” me Flavio Qarrin në “In Tv’ ka folur për luftën ndaj varfërisë dhe si funksionon programi i mbrojtjes sociale në mbështetje të familjeve të

Kristjan Kavalli është një valltar i ri por mjaft i talentuar që po shpalos vlerat e folklorit përmes tingujve të mrekullueshëm të valleve shqiptare. Muzika dhe pasioni për kërcimin janë rritur bashkë me të. 19 vjeçari nga Burreli prej 7